Promotie de Paste – Stil si eleganta cu draperii vaporoase din tafta!

Imbraca-ti ferestrele cu haine noi!

Daca ati inclinat in amenajarea spatiilor dumneavoastra cu un tip de draperie tafta, ati facut cea mai buna alegere, in primul rand din punct de vedere estetic, acest material fiind unul deosebit de frumos, care poate conferi unei incaperi o atmosfera de lux, sofisticata.

In perfecta armonie coloristica cu restul decorului, aceasta componenta esentiala a unui design de interior poate schimba radical o ambianta, prin urmare, de multe ori, cand cineva vrea sa remodeleze o camera, este suficient sa adauge un astfel de accesoriu la fereastra si sa schimbe totul, fara a renunta la mobilier sau la celelalte accesorii.

Materialul tafta pentru draperii, cu o textura fina si aspect elegant, va aduce energie pozitiva in orice incapere. O alegere inspirata – aceste draperii sunt ideale pentru ca se potrivesc cu o multitudine de stiluri – contemporan, clasic sau minimalist. Draperia poate fi aleasa pentru dormitor sau pentru living. Musafirii se vor simti rasfatati, intr-o incapere decorata cu draperii tafta, simbol al elegantei clasice!

Profita acum de Promotia de Paste – 20% discount. Bonus – manopera gratuita!

Vino in showroom pentru a alege impreuna cu designerii Royal York cele mai bune solutii pentru a da viata si culoare ferestrelor tale!

Promotia este valabila in perioada 15 Aprilie – 15 Mai, in limita stocului disponibil.

Conversați în WhatsApp