materiale draperii personalizate

In lumea designului interior, detaliile fac diferenta, iar draperiile personalizate sunt elementul cheie pentru a adauga eleganta si rafinament in orice incapere. Cu noile noastre colectii de materiale ideale pentru confectionarea de draperii, putem crea o atmosfera unica, adaptata gusturilor tale si nevoilor spatiului tau.

Descopera noile colectii de materiale pentru draperii personalizate, prezente intr-o varietate cuceritoare de texturi, modele si culori.

Materiale pentru draperii personalizate

Varietatea texturilor este impresionanta.

 1. Materiale cu grad mare de opacitate. Combinatii rafinate de bumbac si poliester, pentru intimitate, protectie solara, eleganta si rafinament, cu optiuni versatile de confectionare: draperii, storuri romane, cuverturi, tapiterii, perfecte pentru spatii de lucru sau odihna.
 2. Materiale pentru draperii dimout cu aspect natural. Ofera beneficii extraordinare in privinta izolarii fonice si termice, „energy saving”, ce pot fi spalate la tine acasa direct in masina de spalat.
 3. Catifea moale si matasoasa, in diverse modele stantate si in culori cameleonice. Eleganta, rafinament si experiente senzoriale.
 4. Materiale versatile ce combina armonios catifea si tafta in diverse modele. Ideale si pentru alte proiecte de design interior precum tapiterii elegante sau perne decorative.
 5. Materiale imbinate ce pot forma o draperie lejera sau o perdea mai plina, pentru un interior modern.

Indiferent daca iti doresti un aspect sofisticat sau unul mai casual, avem optiuni pentru toate preferintele. Colectiile noastre de materiale din care putem realiza draperii unice, sunt alese cu grija pentru a se potrivi oricarui stil de decor.

Materialele pentru draperii personalizate se gasesc in diferite modele si culori, astfel incat sa poti crea puzzel-ul dorit pentru camera ta.

In ceea ce priveste modelele, gama noastra este vasta si captivanta. De la modele clasice cu dungi sau carouri, la imprimeuri moderne geometrice si florale, exista ceva pentru fiecare gust si tema de design. Draperiile personalizate nu numai ca adauga un element decorativ, dar pot deveni elemnetul din incapere ce capteaza atentia inca de la prima privire.

Culorile sunt esentiale in definirea atmosferei si a starii de spirit. De la nuante neutre si naturale, care adauga o nota de eleganta discreta, la culori vibrante si indraznete, care atrag atentia si insufletesc incaperea. Ai de unde alege!

Echipa noastra cu experienta in design interior este aici pentru a crea draperii personalizate care sa se potriveasca perfect viziunii si personalitatii tale. Cu fiecare proiect de design interior realizat pe comanda, ne dorim sa dam viata visului fiecarui client si sa transformam spatiul intr-un loc cu adevarat special si personal.

Transforma locuinta sau spatiul de lucru intr-o oaza de eleganta si confort cu draperii personalizate realizate de Royal York.

Contact parteneri
Esti designer de interior, te invitam cu proiectul la noi! Echipa noastra cu experienta in domeniul decoratiunilor interioare de calitate, poate realiza perdele, draperii, sine, galerii, storuri romane, jaluzele, tapet, cornise, corpuri de iluminat si mic mobilier artizanal.

  (*) Required Field

  Contact parteneri
  Esti designer de interior, te invitam cu proiectul la noi! Echipa noastra cu experienta in domeniul decoratiunilor interioare de calitate, poate realiza perdele, draperii, sine, galerii, storuri romane, jaluzele, tapet, cornise, corpuri de iluminat si mic mobilier artizanal.

   (*) Required Field