perdele si draperii, soruri romane
perdele si draperii

20+ Ani de experienta in domeniul decoratiunilor interioare

Royal York este o companie cu traditie in domeniul productiei si montajului de perdele si draperii si a decoratiunilor interioare de calitate. La noi poti gasi perdele, draperii, storuri, jaluzele verticale, rolete, panouri japoneze, tapet, vopsea decorativa si mic mobilier artizanal.

Cream ori reinventam propriul sistem de umbrire, dam personalitate si unicitate casei tale! De la consiliere in alegerea decoratiunilor interioare, la confectionare si montaj, la servicii de intretinere ulterioara si reconditionare, Royal York iti este alaturi pas cu pas in realizarea proiectului mult dorit.

Ce ne recomanda

RoyalYork Decoratiuni Interioare, atentie la micile detalii si finete in executie.

Promptitudine

Rapiditatea cu care raspundem solicitarilor reprezinta primul pas spre finalizarea cu succes a oricarui proiect pe care urmeaza sa il realizam.

Servicii de calitate

Calitatea materialelor pe care le folosim, a serviciilor de creatie, productie si montaj reprezinta secretul longevitatii noastre in domeniul decoratiunilor interioare.

Montaj rapid

Montajul este ultima etapa din fiecare proiect realizat. Atentia la detalii si finisajele de calitate sunt nelipsite din realizarile noastre.

Consultanta

Acuratetea informatiilor, buna comunicare si intelegerea nevoilor celor care ne solicita ajutorul, ne ajuta sa conturam proiectul dorit.

img

O afacere de familie cu traditie in decoratiuni interioare

Perdele, draperii, storuri, jaluzele, rolete, sine si galerii, mic mobilier

Produsele noastre se adreseaza, atat clientilor finali din domeniul amenajarii spatiilor rezidentiale, a spatiilor comerciale, de birouri, a scolilor, a celor din HoReCa, cat si arhitectilor si designerilor de interior. Suntem deschisi la colaborare in proiecte de design si amenajare interioara cu designeri de interior.

Realizam decoratiuni interioare de calitate, precum perdele si draperii, sine, galerii, storuri romane, jaluzele verticale, tapet, cornise, corpuri de iluminat si mic mobilier artizanal.

Suntem in trend cu sistemele pentru smart home. Te asteptam in showroom-ul nostru se te convingi!

Vrei sa vezi cum lucram?

Imagini din atelierul nostru

perdele si draperii, soruri romane

Royal York iti indeplineste visul

Vezi cum

Creatiile Royal York

Intrebari frecvente

Comunicarea este partea cea mai importanta pentru o colaborare de succes. Nu ezita sa intrebati, pentru a primi raspunsul expertilor nostri in realizarea si montajul de perdele si draperii.

Cum aleg perdelele si draperiile potrivite?
Draperii blackout sau dimout?
Cum curat perdelele si draperiile?
Montaj perdele si draperii, galerii sau sine?
Jaluzele, plisate vs clasice
Perdele ori jaluzele, eleganta sau utilitate?
Cum imbrac ferestrele fara perdele?
Care sunt solutiile practice de umbrire pentru un balcon de bloc?
Ce solutii de umbrire sunt potrivite pentru patrunderea luminii naturale
Contact parteneri
Esti designer de interior, te invitam cu proiectul la noi! Echipa noastra cu experienta in domeniul decoratiunilor interioare de calitate, poate realiza perdele, draperii, sine, galerii, storuri romane, jaluzele, tapet, cornise, corpuri de iluminat si mic mobilier artizanal.

    (*) Required Field

    Contact parteneri
    Esti designer de interior, te invitam cu proiectul la noi! Echipa noastra cu experienta in domeniul decoratiunilor interioare de calitate, poate realiza perdele, draperii, sine, galerii, storuri romane, jaluzele, tapet, cornise, corpuri de iluminat si mic mobilier artizanal.

      (*) Required Field